Aktuality
Nakupujem z domu - katalóg internetových obchodov
Kalendár akcií Diskusné fórum
In-Počasie SK

Dopravné NEzmysly

Apr 2013
11
Kategória blog, napísal Lipi, 7630 zobrazení, hodnotenie: 10,

Každý z Vás si určite aspoň 5x za deň pri jazde pomyslí.. "do kelu toto na ceste nemá byť alebo je to nezmysel alebo je to nebezpečné..."
Zakladám klasickú tému na DOPRAVU a NEzmysly alebo iné obmedzenia, problémy, ktoré je nutné riesiť skôr ako sa nieco vážne stane.
Tak už dlhšie mi sedí v palici ako postupovať pri riešení problémikov tohoto typu.

lokalita Hamuliakovo , ulica Kostolná vs Dunajská
Obrázok k článkuObrázok k článku

blížim sa ku križovatke, hm nevidím žiadne dopravné značenie, asi pravidlo pravej ruky ..radšej budem pozornejší, spomalím

trošku zaslepenia od slniečka, aha vidím kúsok značky..som na hlavnej ... silnejšie brzdím (pre istotu)

idem ďalej..
Obrázok k článku Obrázok k článku


ups radšej stojím.. fakt nevidím ani .. či mi zprava nevybehne nejaké deculo na bike alebo pod.. veľmi neprehľadné a nebezbečné.
Kto je zodpovedny keď sa nieco vážne udeje? Správa ciest - obec ? Tento stav evidujem už dlhšie,ale ako stromy rastú zhoršuje sa viditelnosť.

Áno, z vedlajšej cesty je tiež značka daj prednosť, ale keby som náhodou išiel rýchlejšie ako klasických 10 v takejto situácii, potom neviem neviem... aj z vedlajšej musí vodič jemne vykuknúť aby vôbec niečo uvidel....

odsadenie ukazovateľ
Hodnotenie: 10 (2 hlasov) Prihlásení užívatelia môžu ohodnotiť blog!   Páči sa mi Nepáči sa mi

Galéria

Dopravné NEzmysly Dopravné NEzmysly Dopravné NEzmysly Dopravné NEzmysly

Diskusia

Diskusia k blogu: Dopravné NEzmysly
Diskusia k fotogalérii: Dopravné NEzmysly

Redakcia
11.4.2013 17:12
Výborne, tému budeme sledovať a pravideľne updatovať. Redakcia za sa Vás pokúsi kontaktovať správcu cestnej komunikácie a vyriešiť problém. Ak majú čitatelia podobný problém nech sa páči zašlite podrobnosti.
tuna
12.4.2013 11:29
Mozno by stacilo premiestnit znacku pred stromy...
Lipi
avatar užívateľa Lipi
12.4.2013 11:43
Áno, pokiaľ nechcú odrezať strom v polovici.. a odporučil by som aj aby venovali 5 minút na orezanie druhého stromu odspodu cca 1m aby bolo vidieť z bočnej cesty aspoň nejaky pohyb. Toto je ukážka ..len jedna ukážka a jednoduchá náprava .. jedna z mnohých .. robí správa komunikácie vôbec nejakú pravideľnú kontrolu svojich dopravných značení ..hm..Som strašne zvedavý ako to chce Redakcia riešiť :)
Redakcia
26.4.2013 22:57
Trošku sme pátrali, telefonovali aj mailovali a nakoniec sa nám podarilo spojiť sa so správcom predmetnej cestnej komunikácie. Uvedený problém zaevidovali a prisľúbili nám na budúci týždeň preskúmanie situácie. O rozhodnutí "ako ďalej" budeme informovať .
Na vrch témy   Hore

Prispievať do fóra môže len registrovaný užívateľ


Kontakt   |   Obchodné podmienky   |   Ochrana osobných údajov   |   6 registrovaných online